Affiliate

Heb je een eigen website of webshop en zou je hier wel een extra zakcentje mee willen verdienen? Verdien dan geld met het verkopen van de producten van Opblaaszwembad.nl. Eenvoudig en zonder risico’s!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel! Jij stuurt bezoekers vanaf jouw website door naar Opblaaszwembad.nl en op het moment dat zij iets bij ons kopen, verdien jij geld. Je kunt bezoekers doorsturen via promotiemateriaal zoals tekstlinks of banners. Op het moment dat iemand op het promotiemateriaal klikt, wordt dit geregistreerd, zodat als deze bezoeker een aankoop verricht wij vervolgens kunnen zien dat deze bezoekers afkomstig is van jouw website. Je kunt gebruikmaken van tekstlinks en banners maar je kunt ook gebruikmaken van onze productfeed zodat je in 1 keer al onze producten (of een selectie ervan) op je website kan plaatsen met alle informatie, afbeeldingen en voorraden.

Hoeveel kan ik verdienen?

Als een bezoeker via jouw website op Opblaaszwembad.nl een aankoop verricht, ontvang jij commissie over het aankoopbedrag. Hoeveel deze commissie is, is afhankelijk van de hoeveelheid sales die jouw website maandelijks genereert.

Aantal sales Commissie
0-4 5%
5-14 6%
Vanaf 15 7%

Hoe meld ik mij aan?

Opblaaszwembad.nl is aangesloten bij het affiliatenetwerk TradeTracker, hier kun je gratis een publisheraccount aanmaken en je vervolgens aanmelden bij het affiliateprogramma van Opblaaszwembad.nl.

Klik hier om je aan te melden bij TradeTracker

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.