Nieuw bij Opblaaszwembad.nl: Tweedekansjes

Tweede kansjes, de naam zegt het eigenlijk al: Tweede kansjes zijn opblaasbare zwembaden of zwembadspeelgoed waarvan wij vinden dat ze een tweede kans verdienen. Tweede kans moet in dit geval niet verward worden met tweedehands, het gaat hier namelijk om nieuwe producten. Wanneer is een product dan een Tweede kansje? Tweede kansjes zijn producten waarvan de verpakking beschadigd is maar waarvan de inhoud nog in perfecte staat is. Het gaat hier veelal om producten waarvan de verpakking tijdens het vervoeren of tijdens de opslag beschadigd is geraakt.

Wat is de kwaliteit van een Tweede kans opblaas zwembad?

Alle Tweede kans producten zijn van precies dezelfde kwaliteit als onze nieuwe producten, het enige verschil is de beschadigde verpakking. Bij Tweede kans producten heb je, net als bij nieuwe producten, recht op 1 jaar garantie! Qua kwaliteit ga je er dus niets op achteruit, qua prijs wel!

Extra korting op Tweede kans producten

Als je kiest voor een Tweede kans product kies je voor een nieuw product in een beschadigde verpakking. Hier staat namelijk wel wat tegenover, namelijk een extra korting die flink kan oplopen! Op Opblaaszwembad.nl hanteren wij al scherpe prijzen maar bij de Tweede kansjes gaat er nog net iets meer van de prijs af, dit is al doorberekend in de prijzen in onze shop. Wees er alleen wel snel bij, het aanbod is namelijk beperkt en OP=OP!

Bekijk snel hier onze Tweede kansjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *