Een waterspeeltuin in je eigen achtertuin!

Speelzwembaden zijn eigenlijk wel de leukste zwembaden die er zijn, het zijn eigenlijk kleine waterspeeltuintjes waar de kinderen uren zoet mee zullen zijn. Speelzwembaden hebben altijd een thema, dit kan bijvoorbeeld Hello Kitty zijn, Cars of Toy Story. Daarnaast hebben de zwembaden allerlei unieke en leuke attributen zoals glijbanen, watervallen, speelballen en zelfs hongerige dino’s!

Wij hebben hieronder de top 3 van onze populaire speelzwembaden uitgelicht die je kunt bestellen op opblaaszwembad.nl en we leggen je ook precies uit waarom ze zo leuk zijn!

#3: Dinosaurus Speelzwembad

dinosaurus-zwembad-speelcentrum-8b9

Heb je ooit een dinosaurus gezien in een zwembad? Maak dan kennis met de dinosaurus speelzwembad! Dit zwembad is in Jungle stijl en heeft naast een leuke print ook een palmboom waterval en kleine glijbaan. De hongerige dino kan gevoerd worden met de meegeleverde speelballen, maar pas wel op je vingers ;). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

#2: Cars Speelzwembad

cars speelzwembad
Ken jij Bliksem Mc Queen, Miguel Camino en Sally? Dan ben jij een échte Cars fan! Dompel jezelf letterlijk onder in de wereld van Cars met dit supergave speelzwembad. Alles in het thema van Cars, dé Disneysensatie voor stoere jongens en meiden. De Cars speelzwembad is met zijn afmetingen van 348 x 198 x 121 cm niet alleen flink maar heeft ook nog eens een leuke extra’s! Van de glijbaan roetsjen, onder de watersproeiers door of met de meegeleverde Cars surfplank dobberen op het water. Het is allemaal mogelijk!

#1: Het Kasteel

cars speelzwembad
Met stip op nummer 1 staat Speelzwembad Het Kasteel, een stoere zwembad voor kleine prinsesjes en prinsen! Het zwembad heeft ook een waterspuwende draak die verslagen kan worden met de meegeleverde opblaasbare zwaard en schild. Kortom, een geweldig en ‘spetterend’ avontuur in achtertuin. Dit speelzwembad doet het vooral goed op kinderfeestjes en tuinfeesten met kinderen, ze zullen gegarandeerd uren mee zoet zijn!