Over ons

Opblaaszwembad.nl is een online shop die zich specialiseert in opblaasbare zwembaden, opblaasbare jacuzzi’s, accessoires en speelgoed. Ons snelgroeiende assortiment bevat alleen de leukste en beste producten voor een onvergetelijke zomer. Alle zwembaden en jacuzzi’s in ons assortiment zijn van het merk Intex, de nummer 1 leverancier van zwembaden en accessoires. U bent dus gegarandeerd van uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Bovendien heeft u op onze producten 1 jaar garantie.
Bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. De levertijd bedraag 1-2- werkdagen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met verzendinformatie. Bent u toch niet tevreden met uw bestelling? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

Veilig & Verzekerd shoppen

Veiligheid staat bij ons voorop, bij ons shopt u dan ook in een beveiligde omgeving waarbij uw persoonlijke gegevens beschermd worden. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Verder beschikt onze webshop over het Webwinkel Keurmerk, wat betekent dat onze webshop voldoet aan alle wettelijke eisen voor webshops en dat uw aankopen worden gedekt door Stichting Webwinkelkeur.

Bedrijfsgegevens

Opblaaszwembad.nl
kvk: 61530166
BTW-nummer: NL201859038B01
Postadres: ’t Zanddorp 26, 4335AJ Middelburg
E-mail: info@opblaaszwembad.nl
Facebook: www.facebook.nl/opblaaszwembad