Over ons

Opblaaszwembad.nl is een online shop die zich specialiseert in opblaasbare zwembaden, accessoires en opblaasbaar speelgoed. Van familiezwembaden en zwembadreining, tot zwembadpompen en -verwarming. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en ons assortiment breidt zich constant uit.

Wij zijn gek op zwembaden en waterplezier. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe leuke en unieke producten om ons assortiment mee uit te breiden. De producten in onze webshop worden zorgvuldig uitgekozen zodat u niet alleen profiteert van prima kwaliteit maar ook van scherpe prijzen. Bestellingen krijgt u altijd snel thuisbezorgd en bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Veilig shoppen

Veiligheid vinden wij erg belangrijk, bij ons shopt u dan ook in een beveiligde omgeving waarbij uw persoonlijke gegevens beschermd worden. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Verder beschikt onze webshop over het Webwinkel Keurmerk, wat betekent dat onze webshop voldoet aan alle wettelijke eisen voor webshops en dat uw aankopen worden gedekt door Stichting Webwinkelkeur.

Bedrijfsgegevens

Opblaaszwembad.nl
kvk: 61530166
BTW-nummer: NL201859038B01
Postadres: ’t Zanddorp 26, 4335AJ Middelburg
Tel: +31 683820354
E-mail: info@opblaaszwembad.nl
Facebook: www.facebook.nl/opblaaszwembad